Özel Bursa Hayvan Hastanesi, hayvan sevgisi ve profesyonellik ilkeleriyle hareket ederek, hem evcil dostlarımızın hem de sahiplerinin memnuniyetini sağlamayı amaçlamaktadır. Güvenilir, şefkatli ve etkili bir veteriner hizmeti sunarak, Bursa'daki evcil hayvan topluluğuna değer katmayı hedefliyoruz.

Hakkimizda

Uzman Kadromuzla Tüm Patili Dostlarımıza Hizmet Ediyoruz

Özel Bursa Hayvan Hastanesi, Bursa'da evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunan öncü bir kuruluştur. Modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış olan hastanemizde, uzman veteriner hekimler ve deneyimli personel, evcil hayvanların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için özverili bir şekilde çalışmaktadır.

Hastanemiz, geniş kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunarak, evcil hayvanların her türlü sağlık sorunlarıyla ilgilenmektedir. Acil müdahalelerden düzenli kontroller ve diğer tıbbi ihtiyaçlara kadar, her hayvanın sağlığı bizim önceliğimizdir. Ayrıca, sahiplerine evcil hayvanlarının bakımı konusunda eğitim ve rehberlik sağlayarak, onların daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmaktayız.

Bizim Gözümüzden...

Prensiplerimiz

Göz Önünde Bulundurduğumuz Değerler

Özel Bursa Hayvan Hastanesi olarak, müşteri memnuniyeti ve hayvan sağlığına duyduğumuz saygı en önemli prensiplerimizdir. Uzman veteriner hekimlerimiz, modern tıbbi ekipmanlarımızla desteklenen hizmetler sunar. Her hayvana özenle yaklaşır, etik standartlara bağlı kalırız. Sağlık hizmetlerimizi şeffaf ve anlaşılır bir şekilde sunarak, evcil dostlarımızın sahiplerine güven veririz. Evcil hayvan sahiplerine bakım konusunda eğitim ve rehberlik sağlayarak, onların bilinçli kararlar almasına destek oluruz.

Bilgi 98%
Tecrübe 95%